home

Nominasjonene til Heddaprisene 2010

Av tekniske årsaker er det ikke lett å legge ut Heddanominasjonene med alle kursiverte og andre stilistiske element. Derfor er løsningen en PDF-fil!

 


 

Publisert: 18.06.10 av IdaLou Larsen Bookmark and Share

Din kommentar:

Kommentar:
Navn:
Alle feltene må fylles ut!

Kommentarer (3):

kashif iqbal26.06.10 14:18
I think, adil khan did a very good job in Spring awakning, He deserve not only the nomination but also winning this award. This would also send a goodwill jesture to Norweian minorities that they are also the part of the society.
IdaLou Larsen, sekretær for Heddajuryen22.06.10 17:35
"Jungelboken" på Den Nationale Scene er sett av i alt fem av de sju medlemmene av Heddajuryen. Den ble drøftet og vurdert på juryens nominasjonsmøte 7. juni, men den ble altså ikke nominert. Jeg vil legge til at når juryen diskuterer årets oppsetninger, innhenter den verken opplysninger om avisenes terningkast, eller om antall besøkende, men diskuterer forestillingene etter beste evne. Jeg vil forøvrig opplyse om at jurymedlemmene har sett og forholdt seg til cirka 145 ulike oppsetninger, og av disse er det bare 21 som er nevnt i juryens nominasjonsliste.
Trond Lie (regissør Jungelboken)21.06.10 14:45
Jeg synes igjen det er vanskelig å forholde seg til Hedda nominasjonene når juryen er så selektivt orientert, og at ikke alle sceneproduksjoner er medregnet. Siden jeg selvfølgelig har en syk mor å snakke for oppe i dette,gjelder det for meg alle kommentarer om barne og undoms- forestillingene ,også kommentert i p2 kultur. Den Nationale scenes versjon av Jungelboken var en ny norsk dramatisering, fikk seksere av bergensavisene, og ble sett av 25 000 hvilket er en besøksprosent på nesten 100.,og er arrogant oversett og ikke medregnet.Forestillingen flyttes forøvrig til Oslo neste sesong
En folkefiende

En folkefiende

Den finske scenografen Milja Salovaara er en av de tre nominerte til Heddaprisen i kategorien Beste Visuell Design for scenografien til "En folkefiende" på Trøndelag Teater

G T Nergaard