home

Janne Langaas til Teater Innlandet

Det nystiftede Teater Innlandet får sin aller første egne teatersjef: Janne Langaas overtar ansvaret for teatret 1. januar neste år.

Det kom som en overraskelse at skuespiller Janne Langaas som i 13 år har skapt spennende og nære forestillinger for barn på ulike utviklingstrinn - sist Først kom ingenting der Espen Dekkom hadde ansvar for figurer og regi - skulle velge å søke seg til institusjonsteatret Men når hun har gjort det, er det til en helt nystiftet institusjon som faktisk var ganske kontroversiell da den ble opprettet. Vi gratulerer Janne Langaas som fra og  med 1. januar neste år for alvorskal ta  fatt på den spennende og krevende utfordringen det blir å bygge opp et nytt teater med en spennende kunstnerisk profil. 

Pessemelding fra markeds-og informasjonssjef Jan Lier, Teater Innlande

tNY TEATERSJEF ANSATT VED TEATER INNLANDET

 

Styret i Teater Innlandet har den 21.juni ansatt Janne Langaas (f.1962) som teatersjef for perioden 1.januar 2011 til 31.desember 2015.                                                                    Janne Langaas er utdannet skuespiller fra Statens Teaterhøgskole (’86-’89)og har bred skuespillererfaring fra institusjonsteatre så vel som fra det frie feltet.
Siden 1997 har hun drevet sitt eget produksjonsselskap, Barske Glæder produksjoner. Janne Langaas har dessuten omfattende erfaring fra organisasjonslivet og har hatt en rekke verv, bl.a. nestleder i Norsk Skuespillerforbund i 12 år samt medlem av Løken-utvalget.

Janne Langaas etterfølger Else Braseth som er teatersjef fram til 31.desember 2010.

 

 

Publisert: 22.06.10 av IdaLou Larsen Bookmark and Share

Din kommentar:

Kommentar:
Navn:
Alle feltene må fylles ut!
Janne Langaas

Janne Langaas

Foto C. Søgaard