home

Aftenposten -en helt vanlig tirsdag

Biler som flyr - riktignok lavt - og dagligdagse seksuelle handlinger i hjem uten møbler: mye rart å lese i Aftenposten en vanlig tirsdag!

Som kjent har de fleste aviser i dag kuttet ut korrekturleserne. I stedet stoler de helt og fullt på de elektroniske retteprogrammene. Men så lenge enkeltordene er stavet riktig, er retteprogrammet tilfreds. Det bryr seg ikke om hvilken sammenheng ordene er brukt i. Det kan av og til gi seg pussige utslag som  - i varierende grad - i eksemplene under, alle hentet fra Aftenposten tirsdag - altså 25. januar.

«Brekk har rerist til Lyon direkte fra matmessen i Berlin for å se med egne øyne og smake med egen munn det som kjendiskokk Eyvind Hellstrøm mener er referansepunktet for klassisk, europeisk mat. I går fløy han lavt i Hellstrøms bil på vei ut til områdene som lager Bresse-kylling» .

«Maria Amelie måtte vente i bilen mens de øvrige passasjerene gikk ombord sammen med samboer Eivind Trædal. Like før avgangstiden kl. 13.35 gikk paret hånd i hånd ut av bilen og opp flytrappen.»

«En tidligere venninne av ham fortalte imidlertid at han forlangte at hun tiet om en episode som hadde funnet sted hjemme hos kvinnen. Det var riktignok ikke noe overgrep mot barn, men en handling som ikke akkurat er dagligdags i et møblert hjem.» Men altså ganske vanlig før møblene kommer på plass?

..

 

 

 

Publisert: 27.01.11 av IdaLou Larsen Bookmark and Share

Din kommentar:

Kommentar:
Navn:
Alle feltene må fylles ut!
Språkblomster

Språkblomster