home

Tre millioner til scenekunst i Skolesekken

Scenekunstbrukets fagjury, Knut Alfsen, Anders Kippersund og Camilla Myhre, har bevilget tre millioner til scenekunst i Skolesekken.

 I en pressemelding skriver Scenekunstbruket::

Ping-pongdans, miljøvern, skiftende årstider, prinsesser, krigsfortellinger, og hva gjør man når mamma plutselig er blitt et monster?
Dette er bare noen av fremtidige forestillinger som skal produserer og deretter turneres for elever i grunn- og videregående skoler over hele landet. Norskscenekunstbruk, Norges største formidler av scenekunst og den nasjonale aktøren for scenekunst i Den kulturelle skolesekken, har gjennom sin støtteordning SPENN.NO gjennomført sin femte tildelingsrunde av produksjonsmidler til scenekunst for barn og unge.

Det ble innvilget kr. 3.033 459 fordelt på 28 søknader.Totalt ble det behandlet 94 søknader, med en samlet søknadssum på 14 millioner. Vi ser en økning i antall søknader fra tidligere runder, noe som er gledelig med tanke på mangfold og fremtidige kvalitetsforestillinger for barn og unge.

Tildelingslisten finner du også på: spenn.no/tildeling/2011a.html

Blant de gruppene som får støtte er - i alfabetisk rellefølge - Cirka Teater, Fabula Rasa, FlaatenBjørk,Franzisca Aarflot Produksjoner og Jo Strømgren. De 21 prosjektene som får støtte, representerer følgende sjangere: 

Musikkteater: 1 produksjoner
Dans; 3 produksjoner
Firgurteater: 3 produksjoner
Uløike sjangere: 3 produksjoner
Teater: 11 produksjoner 

 

Publisert: 20.10.11 av IdaLou Larsen Bookmark and Share

Din kommentar:

Kommentar:
Navn:
Alle feltene må fylles ut!