home

Møt Arne Lygre!

I kveld er det litteraturaften på Blå i Oslo. Her skal Martin Grüner Larsen, redaksjonssekretær i Klassekampens bokmagasin som utkommer hver lørdag, samtale med dramatiker og forfatter Arne Lygre som nettopp har stor suksess i Frankrike og i Tyskland.

Om en uke, 8. februar skal den tyske oppsetningen av Tage Unter gjeste det franske nasjonalteatret Théâtre de la Colline som i høst hadde satte opp Je disparais (Jeg forsvinner), begge i regi av La Collins kunstneriske sjef, Claude Régy.

Men i dag er det alle Oslos teaterinteresserte som kan få gleden av å bli bedre kjent med Arne Lygre og hans forfatterskap. For fire og et halvt år siden organiserte Blå en samtale om ny norsk dramatikk der Martin Grüner Larsen intervjuet Maria Tryti Vennerød og Arne Lygre. I kveld skal han bare snakke med Arne Lygre. Samtalen har fått den noe utilnærmelige tittelen "Det abstruse skillet mellom det sagte og det usagte", hvilket betyr ifølge Store Norske "det dunkle", "vanskelig forståelige" skillet mellom sagt og usagt. Interessant nok har verken Bokmål- eller Nynorskordboka oppdaget ordet!

Smtalens tittel bør ihvert fall ikke skremme bort noen! Detter blir utvilsomt et spennende møte med en norsk dramatiker som Norge bør skynde seg å oppdage!

Publisert: 31.01.12 av IdaLou Larsen Bookmark and Share

Din kommentar:

Kommentar:
Navn:
Alle feltene må fylles ut!

Kommentarer (2):

IdaLou Larsen23.08.13 16:14
Den skjønte jeg ikke helt???
Chris Erichsen10.08.13 20:27
PS: Og hva med å henvende deg til Kulturnytt?
Arne Lygre

Arne Lygre