home

Hild Borchgrevink overtar scenekunst.no

Imorgen, onsdag 22- august, overtar Dagsavisens musikkritiker, Hild Borchgrevink, ansvaret for å redigere scenekunst.no.

For ett år siden ble Nanna Baldersheim anatt i en treårig åremålsstilling som redaktør for scenekunst.no etter Chris Eriksen. Til manges forbauselse besluttet Nanna Baldersheim seg for å slutte etter bare ett år, og Ettersom dette var ganske uventet, bestemte styret i Foreningen scenekunst.no at de ikke kom til å lyse ut stillingen for å finne Baldersheims etterfølger.."Av praktiske grunner har styret i denne aktuelle situasjonen valgt å henvende seg direkte til aktuelle kandidater", uttaler styremedlem Morten Gjelten, direktør i Norsk teater- og orkesterforening.

Den aktuelle forespurte kandidaten har altså takket ja til å overta ansvaret for scenekunst.no, foreløpig for ett år.Hun er altså først og fremst musikkanmelder, med en spesiell interesse for musikkteater som hun i siste nummer av Shakespeare-tidsskriftet diskuterer med teaterkritiker Anette Pettersen. Vi ønsker Hild Borhgrevink til lykke med den nye stillingen, og venter spent på hvilket preg hun kommer til å sette på scenekunst.no. Les mer om henne på http://www.scenekunst.no/pub/scenekunst/nyheter/?aid=1074

Publisert: 21.08.12 av IdaLou Larsen Bookmark and Share

Din kommentar:

Kommentar:
Navn:
Alle feltene må fylles ut!
Hild Borchgrevink

Hild Borchgrevink

Allerede på plass i sitt nye kontor!

Foto scenekunst.no