home

Dramatikerforbundets nye leder

Monica Boracco ble valgt som forbundets nye leder i helgen. Her er Dramatikerforbundets pressemelding.

"Monica Boracco  overtar som leder av Norske Dramatikeres Forbund. Hun overtar lederskapet etter Gunnar Germundson som har vært forbundsleder siden 2006.

Boracco ble valgt som ny leder på forbundets årsmøte i helgen. 

– Dette er et ærefullt oppdrag å få. Jeg er ydmyk og glad for å overta etter Germundson. Han har vært en særdeles dyktig leder gjennom mange år og jeg overtar et ryddig hus etter ham, sier Boracco. – Jeg skal nå stake ut en kurs med det nyvalgte styret, men ser som min hovedoppgave i årene som kommer å ivareta dramatikerens opphavsrettigheter i en ny digital virkelighet. Dramatikere står bak alle historiene vi omgir oss med på tv, kino, teater og radio i løpet av en dag. Det er det en fantastisk positiv kraft i! Og nettopp den kraften, den innsatsen, vil jeg arbeide hardt for å synliggjøre i folks bevissthet.

Monica Boracco (f. 1966, fra Oslo) er utdannet fra Den norske filmskolen på Lillehammer. Hun har arbeidet som dramaturg, foreleser og skribent. Hun har skrevet spillefilmer (Mars & Venus, Trigger), barnebøker (Trigger, Isa-bøkene) og TV-drama (Hvaler). Hun har også regissert og produsert dokumentarfilmer. Boracco har vært nestleder i Dramatikerforbundets styre i 2 år."

 

Publisert: 08.03.12 av IdaLou Larsen Bookmark and Share

Din kommentar:

Kommentar:
Navn:
Alle feltene må fylles ut!
Monica Boracco

Monica Boracco

er Dramatikerforbundets nye leder