home

Fra Småscene til Teaterkjeller

Den Nationale Scene har bestemt at fra høsten av skal teatrets Småscene, som ligger i underetasjen, skifte navn til Teaterkjelleren. Slik det var nå, hadde mange vanskelig for å holde Småscenen og Lille Scene fra hverandre.

Navneskiftet er resultatet av en åpen konkurranse, og den heldige vinneren får to billetter til Fanny og Alexander, pluss middag for to på Neptun. Les teatrets egen pressemelding!

Den Nationale Scene har besluttet å skifte navn på Småscenen. Fra høsten av vil teatrets mellomste scene bære navnet Teaterkjelleren.
DNS utlyste tidligere i vår en navnekonkurranse for å endre navn på Småscenen. Årsaken til dette er at flere publikummere tar feil av Lille Scene og Småscenen.
Teatret fikk inn over 100 forslag til nytt navn i konkurransen, og den som først foreslo navnet Teaterkjelleren er Geir Haktorson. Han får 2 premierebilletter til Fanny og Alexander og en middag for to på Scandic Neptun. I alt var det tre personer som foreslo Teaterkjelleren som nytt navn på Småscenen. DNS har derfor besluttet å også premiere de to øvrige som foreslo navnet.
Det nye scenenavnet vil bli tatt i bruk til høsten.

Publisert: 22.05.12 av IdaLou Larsen Bookmark and Share

Din kommentar:

Kommentar:
Navn:
Alle feltene må fylles ut!